În perioada 10 octombrie -14 noiembrie, Elite Art Gallery în parteneriat cu Galeriile Karo din Bacău vă aşteaptă la expoziţia aniversară a artistului Ilie Boca, intitulată „Urme”. Deschiderea oficială a expoziţiei se va ţine pe data de 19 octombrie, ora 18.30. Evenimentului i se va alătura chitaristul Mircea Oaneș cu un moment muzical de excepție.  Conceptul curatorial este semnat de Constantin Țînteanu și propune un registru pictural marcat de nevoia de exploarare a văzutului, de analiza conștientă a trecutului și de meditație asupra condiției de artist. Într-o formulă retrospectivă, expoziția reunește lucrări încărcate de adevăr, purtătoare de memorie și posibil.
Expozitie Ilie Boca: URME„Îmi număr zilele cu pensula. Urme șterse, poate pierdute, prezente doar în memoria locului, la vedere sau ascunse în adâncul sufletului.
Depinde de noi, în mare măsură, ca să facem ceva si să ne acoperim timpul care ni s-a dat cu lucruri în care credem și în care ne putem dezvălui, așa ne plătim felul nostru de a fi și de a ne arăta lumii,” mărturisește Ilie Boca.

„Domnia sa crede în posibil, păsind pe urmele sale, noi de asemenea. Expoziția aniversară „Urme”, rod al colaborării dintre EliteArt Gallery și Galeriile Karo, nu își propune doar să omagieze un mare artist, doreste în primul rând să demonstreze că urmele lăsate de acesta sunt adânci si durabile”. – Constantin Țînteanu, Curator.

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-22044942-expozitia-urme-deschisa-elite-art-gallery.htm